Spoštovani, 
 

vabljeni na regato Poetovio Cup 2020/21, ki bo potekala med 2. in 5. junijem 2021, z izhodiščem iz otoka Murter na Hrvaškem.

Ocenjujemo, da se bodo epidemiološke razmere do takrat že toliko izboljšale, da bo mogoče izvesti varno in uspešno regato. Organizacijski odbor regate si dovoljuje spremembo programa tekmovanja glede na trenutno epidemiološko stanje in priporočila ukrepov za varno izvedbo dogodka.

Zahvaljujemo se številnim podpornikom in stalnim udeležencem regate za potrpežljivost in jasno izraženo namero, da se dogodka ponovno zanesljivo udeležijo. V tretje gre rado pravijo...    

Na spodnji povezavi je objavljen razpis regate in prijavni obrazec:

RAZPIS ZA REGATO POETOVIO CUP 2021

PRIJAVNI OBRAZEC


Tekmovalo se bo na dveh monotip jadrnicah: Beneteau, First 35 in Bavaria 41.

Organizator regate je zakupil 10 enakih jadrnic Beneteau, First 35 in 12 enakih jadrnic Bavaria 41. 

Za najem plovila in vse ostale informacije glede plovil se prosim obrnite na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na mobilni telefon 041 359 505.

Prijave in plačila zbiramo do 21. 5. 2021 oziroma do zasedbe prostih mest. Organizacijski odbor regate si dovoljuje omejitev ali razširitev števila posadk. 

Vaša prijava na Poetovio Cup 2020 je veljavna tudi za 2021 v kolikor ni sprememb. Prosimo samo za ponovno potrditev po elektronski pošti.

Prijavo pošljite na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Informacije dobite na mobilni številki: 041 441 659 (Simona).


Lep jadralski pozdrav!