Spoštovani,
 
le še štirje tedni nas ločijo do začetka jubilejne 20. jadralne regate Poetovio Cup 2022! Napovedujemo vrhunsko ljubiteljsko jadranje in odlični zabavni program. 
 
Regata se začne v četrtek, 7.4.2022, predvidoma ob 13:00 z »letečim startom« in se nadaljuje s spoznavnim večerom v marini Kornati, Biograd n/m, kjer bodo z nami Nuša Derenda, Skupina Smile in DJ Stanč.
 
Vsi sodelujoči prejmejo bogat spominski paket. Pripravili smo še posebno ponudbo oblačil, da nam bo vsem 20. »Ptujčanka« za vedno ostala v spominu. Na spodnji povezavi si lahko dodatno naročite kratke majice, dolge majice, hoodije in puloverje s posebnim potiskom za 20. obletnico regate.

https://app.vibeit.co/poetovio-cup
 
Na vsak izbrani kos oblačila je mogoče ob doplačilu dodati vaš znak ( naziv / logotip posadke / logotipe vaših sponzorjev / druge poslikave) in s tem poskrbite za odličen unikaten timski izgled. V kolikor bi želeli prejeti oblačila še pred pričetkom regate, je skrajni rok za naročilo 25.3.2022. Vaš znak, ideje, želje in vprašanja pošljite na elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Trenutno je na regato že prijavljenih in potrjenih 28 posadk, prijave pa še vedno sprejemamo. Na spodnji povezavi je objavljen razpis regate in prijavni obrazec:

Prijavo pošljite na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ostale informacije za prijavo dobite na mobilni številki: 041 441 659 (Simona).

Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. Organizacijski odbor regate si dovoljuje omejitev ali razširitev števila posadk.
  
Spisek razpoložljivih jadrnic za najem in za vse ostale informacije glede plovil se obrnite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na mobilni telefon +386 41 359 505 (Ino). 

Vabljeni, da se nam pridružite! 

Lep jadralski pozdrav!